27 Януари, 2017 13:56 648 0

Уестбрук избухна с 45 точки за Оклахома

  • оклахома сити-
  • нба-
  • далас-
  • уестбрук

Тъндър спечелиха със 109:98 срещу Далас

Уестбрук избухна с 45 точки за Оклахома - 1
Снимка: БТА/АР

Ръсел Уестбрук вкара 45 точки за успеха на Оклахома Сити над Далас Маверикс със 109:98.

Гардът на Тъндър, който преследва постижението на великия Оскар Робъртсън за “трипъл-дабъл” средно на мач в рамките на цял сезон, този път не стигна до дежурните си двуцифрени показатели, но разби Маверикс във финалните 8 минути на двубоя.

Ръсел реализира 17 от своите 45 точки в заключителните 8 минути на двубоя, с което съвсем отказа съпротивата на гостите от Тексас, които не можеха да разчитат на две от ключовите си фигури - Дирк Новицки и Уесли Матюс.

Виктор Оладипо със 17 точки и Стивън Адамс с 15 имаха заслуги за успеха, който бе помрачен от нелепата контузия на Енес Кантер. Турският център получи фрактура на ръката, след като в изблик на ярост удари един от столовете край страничната линия през втората четвърт.

За Мавс Харисън Барнс вкара 31 точки, а Джъстин Андерсън - 17.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА