27 Януари, 2017 17:56 1 169 0

Марадона: Започнах с наркотиците в Барселона

  • марадона-
  • наркотици-
  • барселона

В Испания за първи път пробвах такива неща, обяви легендата

Марадона: Започнах с наркотиците в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Една от най-големите легенди на световния футбол – Диего Марадона, разкри кога за първи път в живота си е пробвал наркотици.

"Това стана в Барселона, когато бях на 24 г. Допуснах най-голямата грешка в живота си. Наркотиците са най-големият проблем, те убиват. Чувствам се късметлия, че сега мога да говоря за това. Ако продължавах да взимам подобни вещества, нямаше да съм жив", обяви аржентинската икона.

Той добави, че от 13 години не е взимал наркотици и се чувства великолепно от този факт. Марадона игра за Барса от 1982 до 1984 г. преди да премине в Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА