Last news in Fakti

31 Януари, 2017 17:45 817 1

ЦСКА официално привлече конгоанец

  • цска-
  • конгоанец-
  • кевин кубемба-
  • сейтн труйден-
  • трансфер

Нападателят Кевин Кубемба идва от белгийския Сейнт Труйден

ЦСКА официално привлече конгоанец - 1
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

ЦСКА привлече конгоанеца Кевин Кубемба. Футболистът идва с трансфер от белгийския Сейнт Труйден, парафирайки с българския клуб за 2.5 години, потвърдиха от сайта на "червените".

Кевин Кубемба е роден на 23.03.1993 в Куломие (Франция). Играе на поста централен нападател. Кариерата му започва в Амиен, където играе до 2014 и преминава през всички юношески групи на клуба. През 2014 преминава в Лил, а година по-късно е преотстъпен на Брест. Има записани 28 срещи в Лига 2 и 8 в Лига 1, както и 6 мача за Купата на Франция и Купата на лигата. През лятото преминава в елитния белгийски Сейнт Труйден.

От 2014 година Кубемба е национал на Конго и има пет мача за африканската държава.

"Щастлив съм, че подписах с този клуб. За мен това е огромна крачка напред. Надявам се да разкрия целия си потенциал с червения екип", сподели Кубемба в интервю пред клубния сайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Нали щяхме да разчитаме на наши от школата млади момчета?!?!?