1 Февруари, 2017 09:33 1 144 2

Спекулациите около Бербатов продължават

  • бербатов-
  • фенове-
  • спекулации-
  • отбор

За един час се появиха спекулации, че нападателят е на летище в Шотландия, в Ливърпул и на базата на Уест Хям

Спекулациите около Бербатов продължават - 1
Снимка: БТА/АР

Феновете на футбола полудяха около новината, че Димитър Бербатов е в Англия, за да преговаря с мистериозен местен отбор. Най-горещо е в Туитър, където в рамките на около час се появиха спекулации, че нападателят е на летище в Шотландия, в Ливърпул и на базата на Уест Хям, пише "Труд".

Бербатов не е обвързан със затварянето на трансферния прозорец на Острова, тъй като е свободен агент и може да подпише по всяко време. Освен напредналата възраст, в която той се намира, бившият национал на България има и едва 10 двубоя през изминалата 2016 година. За последно той игра в ПАОК, Гърция.

Фен на Евертън призна, че е забелязал българина в града на Бийтълс и побърза да допълни шеговито, че се надява да е на преговори с „Транмиър Роувърс“, а не със „сините“.

Друг профил на „Туитър“ пък съобщи, че бившият играч на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Фулъм е желан от Рейнджърс, а друг подкани Мидълзбро да предложи договор на опитния футболист. Привърженик на Лийдс пък писа директно на „стената“ на мениджъра Гари Монк с надеждата специалистът да подсили тима от Чемпиъншип с опитния голаджия.

Все още не е ясно обаче кой клуб на Острова в действителност желае да привлече Димитър Бербатов, а по тази тема мълчат и местните таблоиди, които се позовават единствено на появилите се по-рано днес информации, че таранът е между „Уест Хям“, „Нюкасъл“ и „Астън Вила“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    Докога с тоя?

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Докато може ще ни радва ТОЯ?!?! Ти ходи на Герена,там играят страшни таланти!!!!!!