Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 15:56 708 0

ЦСКА продаде звездата си в Португалия

  • виана-
  • белененсеш-
  • дебрецен-
  • цска

Диого Виана ще рита за Белененсеш, трансферът му в Дебрецен пропадна

ЦСКА продаде звездата си в Португалия - 1

Офанзивният халф на ЦСКА Диого Виана официално вече е играч на португалския Белененсеш, съобщи официалният сайт на "армейския" клуб. До този развой се стигна, след като предварително анонсираното му преминаване в унгарския Дебрецен не се финализира. Основните причини за това бяха недостатъчно добрите лични условия на футболиста, както и неговото желание да се завърне в отбор в родината си.

Така в последните часове на трансферния прозорец стартираха преговори с португалския клуб, който успя да удовлетвори финансовите условия както на играча, така и на армейците.

"Всичко се разви непредвидено и бързо. Уважихме желанието на нашия състезател. Финансовите параметри по сделката са конфиденциални, но в крайна сметка всички страни са доволни", коментираха накратко от ръководството на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА