Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 22:04 1 265 0

Кралев не остана длъжен на Колев

  • кралев-
  • колев-
  • цска

Красен Кралев даде своя отговор на на твърденията на спонсора на волейболния отбор на ЦСКА Мариан Колев.

По-рано през деня в интервю за BGvolleyball.com Колев коментира темата със зала "Армеец" като сподели, че бившият спортен министър го е посъветвал да се откаже от намерението си да инвестира в съоръжението.

Ето и становището на Красен Кралев по случая:

"Много бях учуден, че г-н Мариан Колев твърди, че съм казал, че трябва за забрави за зала "Армеец". За нея въобще не е ставало и дума по време на срещата ни. Такива интерпретации са доста опасни и запазвам правото си да има някакви последващи действия от моя страна спрямо тези откровени лъжи", допълни бившият министър на спорта.

Зала "Армеец", където тренира детско-юношеската школа на волейболния ЦСКА е собственост на Министерството на икономиката и влиза в "София Тех Парк". В интервю за BGvolleyball.com спонсорът на "червените" Мариан Колев заяви, че имал среща с Красен Кралев, на която той му заявил да не се занимава повече с тази зала.

"Да се хвърля вина за ситуацията към спортното министерство, което не е страна в спора е изключително некоректно, да не кажа някоя по-силна дума. Това не помага в ситуацията. През целия ми мандат смятам, че показах, че политиката на министерството е насочена точно към младите и подрастващите. Никога не са отделяни толкова средства за тях", допълни той.

На срещата е присъствала и адвокат Елена Тодоровска, която представлява волейболния ЦСКА. Тя бе категорична, че не е ставало на въпрос за зала "Армеец". "В един момент г-н Колев сподели, че клубът има желание да играе в зала "Арена Армеец". Министър Кралев обясни, че това е въпрос към Национална спортна база, с което темата приключи", обясни тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА