Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 15:25 815 0

Хамилтън: Мечтаният съотборник за мен е Сена

  • хамилтън-
  • сена-
  • формула 1-
  • съотборник

Не съм сигурен обаче, че щяхме да се разбираме добре, споделя Хамилтън

Хамилтън: Мечтаният съотборник за мен е Сена - 1
Снимка: БТА/АР

Аертон Сена би бил мечтаният съотборник за Люис Хамилтън, разкри трикратният световен шампион във Формула 1. Британецът е известен като много голям фен на бразилската легенда и миналия сезон спечели за първи път в страната му, като носеше шлем вдъхновен именно от него.

Хамилтън обаче признава, че двамата едва ли щяха да се сработят добре предвид силните си характери и амбициите им да печелят.

„Бих избрал Аертон Сена, но вероятно нямаше да бъдем в кой знае колко добри отношения” заяви с усмивка Люис пред официалния сайт на Формула 1.

„Обикновено не се сработвам и не се разбирам добре със съотборниците си, но бих предпочел Сена, защото той бе най-добрият” добави той.

На други въпроси Хамилтън споделя, че любимият му завой би бил „Карачола” на Нюрбургринг, който е много остър и без видимост, а относно това в коя ера би искал да се състезава, той е категоричен: „През 80-те”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА