Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 15:57 972 0

Тухел: Обамеянг започва да става досаден!

  • тухел-
  • обамеянг-
  • борусия дортмунд

Треньорът на Дортмунд все пак прояви разбиране към габонеца

Тухел: Обамеянг започва да става досаден! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел също изрази разочарованието си от коментара на нападателя Пиер-Емерик Обамеянг, който публично разкри плановете си за трансфер през лятото. Босовете на клуба вече привикаха габонеца и го скастриха за интервюто му.

"Такива становища наистина не ни помагат особено. Има моменти, в които е малко досадно и се питаш дали трябва да се случва публично в една такава фаза от сезона", каза Тухел.

"Но това в същото време е нещо, на което не отдаваме голяма важност. Ако се вгледате в интервюто в детайли ще видите, че той си задава фундаменталния въпрос дали да завърши кариерата си тук или да направи следващата стъпка."

"За мен е от значение как се представя той на терена. Готов е даде всичко. Казвал съм го и преди - без Оба ние не можем да постигнем целите си", добави Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА