4 Февруари, 2017 18:38 685 0

Байерн се издъни срещу Шалке

  • шалке 04-
  • байерн мюнхен-
  • левандовски-
  • налдо

Шалке 04 спря серия от седем победи на баварците в Бундеслигата

Байерн се издъни срещу Шалке - 1
Снимка: БТА/АР

Байерн направи първа издънка от началото на година, завършвайки 1:1 у дома с Шалке 04 в среща от 19-ия кръг на германската Бундеслига.

Мачът започна много добре за домакините, които поведоха в 9-ата минута чрез Роберт Левандовски, възползвал се от асистенция на Артуро Видал. „Миньорите” от Гелзенкирхен обаче много бързо изравниха. В 13-ата минута Даниел Калиджури изведе бразилския бранител Налдо, който се разписа за 1:1.

Баварците продължиха да доминират с по-голям процент владеене на топката, но нямаха никаква идея как отново да преодолеят отбраната на „кралскосините”, които действаха предимно на контраатаки. Гостите обаче също не притесниха сериозно повече баварската отбрана и вратаря Мануел Нойер.

След равенството Байерн остава начело с 46 точки и аванс от 4 пред РБ Лайпциг, който е с мач по-малко и по-късно тази вечер гостува на Борусия (Дортмунд). Шалке 04 е на 11-а позиция с 22 точки преди останалите срещи от кръга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА