5 Февруари, 2017 12:15 505 1

ЦСКА-София вече е на родна земя

  • цска-софия-
  • българия-
  • испания

Резултатите на тима в Испания бяха противоречиви

Отборът на ЦСКА-София се прибра в България след 22-дневния подготвителен лагер в Испания, по време на който столичани изиграха пет контролни срещи и спечелиха една от тях, а други три загубиха.

От клуба са категорични, че футболистите и треньорският щаб са максимално амбицирани и обещават на феновете "друг ЦСКА за началото на първенството", пише официалният уебсайт на отбора.

Първият официален мач на "червените" е на 19 февруари (неделя) срещу Черно море. Срещата ще се играе на стадиона в град Каварна и е с начален час 12:30.

Дотогава тимът ще се готвят в София, като съставът ще бъде представен на феновете на 11 февруари (събота) в приятелска среща с втория в македонското първенство Шкендия (Тетово). Двубоят ще се играе на стадион "Българска армия" от 13:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Искам силен ЦСКА София! Да видим какви индианци купихте през паузата?!?!