6 Февруари, 2017 11:51 979 1

Радослав Янков: Facebook-ът ми се задръсти с честитки

  • радослав янков-
  • сноуборд-
  • честитки

Сноубордистът ни с обръщение към феновете си

Радослав Янков: Facebook-ът ми се задръсти с честитки - 1
Снимка: БТА

Радослав Янков продължава да трупа популярност благодарение на отличното си представяне в сноуборда. Чепеларецът пожъна нов успех този уикенд, записвайки победа и второ място в двете състезания от Световната купа в Банско. Янков се радва на невероятната любов на хората и не спира да благодари за подкрепата, която получава. Сноубордистът даде обещание на хилядите си почитатели :

"Благодаря от сърце на всички. Телефонът ми тези дни прегрява, а фейсбукът ми се задръсти с честитки. Феновете нека само запазят малко търпение, обещавам да отговоря на всички. Дори в момента, докато тренирам на велоергометъра, пиша на почитателите си. Не мога да смогна, наистина, но няма да подмина нито един, обещавам", заяви Янков пред БЛИЦ.

За Янков няма почивка. След тежкия състезателен уикенд в Банско, тази сутрин той тренира във фитнеса, след което стяга багажа за полета по-късно днес към Южна Корея. Радо и треньорът му Георги Атанасов се отправят към Азия за следващия старт от Световната купа.

Българинът, който е носител на Големия Кристален глобус в паралелните дисциплини в сноуборда за 2016 година и в момента е лидер в генералното класиране с актив от 3440 точки. Австриецът Бенямин Карл е втори с 3140 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евелина

    2 0 Отговор
    e, как няма да се задръсти, заслужил си си го. уникално беше в банско, няма такъв кеф. много се радвам, че отидох и изживях емоцията на живо.