6 Февруари, 2017 19:55 652 0

Германците пак напират за 4-а смяна

  • германците-
  • купата на германия-
  • 4-а смяна

Новото правило ще бъде тествано в мачовете за Купата на Германия

В Германия обявиха, че ще тестват въвеждането на четвърта смяна в осминафиналите за Купата на страната през тази седмица.

Допълнителната замяна на футболисти обаче ще бъде възможна, само ако двубоят отиде в продължение. Промяната в правилника за срещите е съгласувана от германската футболна асоциация с Борда на Международната футболна асоциация (ИФАБ), който отговаря за всички промени в играта.

От ИФАБ ще изпратят свои представители на осемте мача във вторник и в сряда в Германия, като тяхната задача ще бъде да наблюдават по какви причини треньорите използват допълнителните промени - с тактически замисъл, за да освежат тима си или просто с цел бавене на играта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА