8 Февруари, 2017 05:16 1 788 3

Купуваш си Porsche - бъзикат те

  • видал-
  • барселона-
  • porsche

Алеиш Видал си взе Porsche 911 Turbo за 200 000 евро, но закачливите коментари не липсваха

Купуваш си Porsche - бъзикат те - 1
Снимка: twitter

Само преди няколко месеца десният бек на Барселона Алеиш Видал беше "замразен" и сочен за сигурен напускащ, като често дори не попадаше и в групата на испанския шампион.

От началото на тази година обаче той изглежда възроден и се разписа при победите с 5:0 над Лас Палмас и 3:0 над Атлетик Билбао. А отличната му игра е гарнирана и с няколко хубави голови подавания.

Дори треньорът Луис Енрике публично призна, че Алеиш се намира във великолепна форма и че в момента е един от най-важните футболисти на отбора.

Животът за Видал отново е красив не само на терена, защото той се сдоби с ново возило - Porsche 911 Turbo за 200 000 евро, което достига "скромните" 320 км/час. Бекът се похвали със снимката в Инстаграм, но не липсваха закачливи коментари, че возилото е в жълт цвят...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    6 1 Отговор
    Той плаща- Той ще избере цвета! !! Кое не е ясно!?! Да си го кара със здраве човека.
  • 2 гощо

    1 1 Отговор
    Щом го влече....нека е жълто!!!!!!
  • 3 The Guest

    2 1 Отговор
    От това, което съм виждал досега жълтото е класическия цвят за бързите поршета, то е като състезателното селено за британските коли. Но явно този, който се е подигравал не е много умен.