8 Февруари, 2017 09:56 1 400 0

Гофен се закани на Григор Димитров

  • гофен-
  • димитров-
  • софия open-
  • australian open-
  • реванш

Искам реванш за загубата на Australian Open, заяви белгиецът

Гофен се закани на Григор Димитров - 1
Снимка: БТА/АР

Белгиецът Давид Гофен призна, че има за цел да спечели трофея на тенис турнира в София. Гофен се закани на Григор Димитров, когото призна за фаворит и си го пожела за съперник на финала.

"Той играе много добре в последните няколко седмици. Безспорно е в много добра форма. Спечели в Бризбейн, победи ме на Australian Open и може да стигне далеч и в София. Аз обаче искам реванш и бих се радвам да мога да играя срещу него на финала", коментира Гофен.

Белгиецът и друг участник на София Open Доминик Тийм по-рано днес се срещнаха с фенове и поиграха демонстративно в центъра на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА