8 Февруари, 2017 13:26 869 0

Енрике: Не сме избирали вратарите си по хубост

  • тер стеген-
  • силесен-
  • барселона-
  • луис енрике-
  • хубост

"Взехме Яспер Силесен поради съвсем други причини", уточни Луис Енрике

Енрике: Не сме избирали вратарите си по хубост - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике се пошегува с двамата си вратари Яспер Силесен и Марк-Андре тер Стеген. Специалистът похвали Силесен и обясни защо го е взел на стадион "Ноу Камп". Холандецът се представи на висота при равенството 1:1 с Атлетико Мадрид, което класира каталунците на финал в турнира за Купата.

"Яспер се представи великолепно. Ние не привличаме вратарите само защото са руси и красиви, а защото са добри при играта с крака, в изнасянето на топката и заради това, че могат да правят спасявания. Поради тази причина го взехме", коментира Енрике.

За Барселона това ще бъде четвърти пореден финал в турнира за Купата на Испания и рекорден седми в последните девет сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА