9 Февруари, 2017 12:57 28 115 6

Семейството на Шумахер наруши мълчанието си

  • шумахер-
  • състояние-
  • семейство-
  • кем-
  • агент

Помнете успехите му, призова агентът на легендата

Семейството на Шумахер наруши мълчанието си - 1
Снимка: БТА/АР

След дълго мълчание феновете на Михаел Шумахер чуха глас от семейството му, който и този път не донесе новини за здравословното му състояние.

Агентът на легендата - Сабине Кем благодари на феновете за подкрепата към седемкратния шампион и ги призова да акцентират към успехите му на пистата, а не върху настоящото му състояние.

"Хубаво е, че хората продължават да мислят за него и искаме да им отвърнем със същото. Могат да използват "Фейсбук" страницата му, за да отбележат победите му. Той винаги е държал на границата между пистата и личния живот. Затова нека всички помнят победите му, а не трагедията", коментира Кем пред Motorsport Total.

Някои фенове оцениха изказването като положителен знак за бъдещо отваряне на семейството към медиите и феновете, докато други съзряха в това влошаване на състоянието му и подготовка за лоша новина.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 55666

    36 9 Отговор
    Е.ати съдбата, в момента и най- жалките нещастници в Кенефистан са/сме по-добре от световният шампион, и с БЕЗБРОЙ повече възможности да се реализираме

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    23 7 Отговор
    Не е хубаво това което ще напиша, но преди 23 години загубих много скъп човек, който само 1 месец беше в реанимация и почина. Този месец на надежда не го пожелавам на никого. Затова беше по добре, Шумахер да е приключил житейския си път.

    Коментиран от #4

  • 3 Тино

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "55666":

    55666 е много прав...всичките пари на света и позиции в живота не струват нищо, ако човек не е здрав! И освен това се чудя как брат брата си предава за пари и власт, а всъщност не е нищо повече от останалите
  • 4 нннннннне

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Нека отчитаме, че реанимацията при твоя близък вероятно е била с много по-малко възможности от тези на Шуми. Не само по филмите стават чудеса и в медицината почти нищо не е еднозначно. Не знам кога е направена първата операция на сърце, ама преди 100 години сигурно и да са искали, не са можели дори и да си го представят че ще стане. И аз си имам моите спомени, но съм на мнение, че близките и приятелите трябва да вярват в такива случаи защото то се предава и на пострадалия. Да завършим с Бъдете здрави.

    Коментиран от #5

  • 5 Васичка Атанасова

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "нннннннне":

    слушай приятелче
    аз също знам какво е кома
    будна кома
    баща ми Бог да го прости
    но шуми дори и да дойде в съзнание
    той няма да е ползотворен човек вече
    но за едно си прав
    че благодарение на парите и огромните усилия на жена му е жив
    колко е хубаво мъжа да има до себе си такава жена
    аз никога не съм имал подкрепа от жена в живота си
    явно шуми има златна съпруга
  • 6 Аз лично

    7 2 Отговор
    Вече говорят за него в минало време - ето това е даден знак