Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 13:26 1 092 0

Копенхаген забърка луд скандал в Дания

  • копенхаген-
  • брьондби-
  • гости-
  • забрана-
  • скандал

Ако искат, да премахнат сектора за гости, беснеят от вечния враг Брьондби

Копенхаген забърка луд скандал в Дания - 1
Снимка: БТА/АР

Съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа - датският Копенхаген предизвика страшен скандал в родината си, като забрани на феновете на големия враг Брьондби да присъстват на дербито, пише ekstrabladet.dk.

Мачът е на 19 февруари, между двете срещи с Лудогорец, а от Копенхаген обясниха решението си с опасност от инциденти по трибуните, позовавайки се на случки от предишния мач между двата тима.

От Брьондби коментираха решението като казаха, че са шокирани и че евентуални опасения на домакините биха могли да бъдат обсъдени с тях.

"Признаваме успехите им в последните 10 години, но това не им дава основание да се държат така. Ясно е, че приоритет за тях са евротурнирите, но не може да правят каквото си искат у дома. Ако решат, утре може да премахнат сектора за гости", беснеят от съперника на Копенхаген.

Съперникът на Лудогорец води с 11 точки пред Брьондби в първенството и все още няма загуба от началото на сезона след 21 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА