9 Февруари, 2017 21:05 1 436 1

От футбола, та към бокса

  • футбол-
  • бокс-
  • анди ван дер мейде

Всички помним Анди ван дер Мейде като лошото момче на Аякс и Интер и един от талантите в националния тим на Холандия.

Едва ли обаче може да го припознаем. Някогашният футболист, сега се е захванал с нов спорт и вече е много по "нацепен", откокото когато тичаше по крилото.

"Кориере дело Спорт" информира, че Анди вече е станал боксьор и прекарва голяма част от времето си с боксовата круша и щангите.

Едно време "лалето" блесна с играта си в тима от Амстердам и още през лятото на 2003 година "нерадзурите" платиха на Аякс шест милиона евро за него.

Ван дер Мейде изкара в Италия два сезона на "Джузепе Меаца", в които записа общо 54 мача.

Заради проблеми с алкохола и множество нощни купони обаче кариерата на холандеца не се разви по очаквания начин и блясъка бързо си отиде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.