15 Февруари, 2017 09:58 1 574 1

Луис Енрике: Катастрофа! Просто катастрофа!

  • енрике-
  • барселона-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • вина

Единственият виновен съм аз, защити играчите си наставникът на Барселона

Луис Енрике: Катастрофа! Просто катастрофа! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике не бе на себе си от разочарование след позорната загуба с 0:4 при гостуването на ПСЖ в първия осминафинален мач от Шампионската лига между двата тима. Той открито призна на пресконференцията след срещата, че тази среща е била истинска катастрофа за неговия тим, но въпреки това пое изцяло вината за случилото се.

"Това бе истинска катастрофа за нас!", бяха първите думи на специалиста.

"ПСЖ бе по-силен във всеки един от компонентите в мача и заслужено стигна до успеха. Резултатът отразява това, което се случи на терена. Дали има виновник след тази тежка загуба? Това мога да бъда сам аз. Нека да не обвиняваме играчите. Аз нося вина за това поражение изцяло. Все пак треньорът е този, който поема отговорността".

"Същите тези играчи са ни носили много радости. Нека припомним само колко мачове са печелили. Противникът определено ни шашна. Определено е отбор, който има с какво да те изненада, но това е нормално. Имат играчи от изключително голяма класа, които притежават и голяма воля за победа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 0 Отговор
    Дуспалона катастрофира защото джуджето не е в форма!!!!!! Ако това е големият отбор,отбор който се върти и зависи от формата само на един от тях?!?!?