Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 11:25 725 0

Розберг: Mercedes да помисли за Фетел и Алонсо

  • розберг-
  • фетел-
  • алонсо-
  • mercedes-
  • формула 1

Розберг е на мнение, че Сребърните стрели трябва да включат двамата шампиони в плановете си за 2018

Розберг: Mercedes да помисли за Фетел и Алонсо - 1
Снимка: БТА/АР

Доминиращият във Формула 1 напоследък тим на Mercedes си осигури партньор на Люис Хамилтън за 2017-а година, но за следващата първенецът за 2016 Нико Розберг има някои идеи.

Валтери Ботас замени германеца за новия сезон, но не е ясно как ще се представи и дали ще остане и след него. След края на тази година пък договорите на Себастиан Фетел с Ferrari и на Фернандо Алонсо с McLaren изтичат, така че според Нико двамата би трябвало да бъдат обсъдени като варианти за отбора.

„Според мен ще бъде напълно логично ако Себастиан помисли за Mercedes, а и от отбора помислят за него за 2018-а. Това е очевидно. Той е отличен пилот и още няма договор за следващия сезон. Да видим какво ще стане, но би бил добър вариант“ заяви Розберг пред италианските медии.

„Алонсо може и да не е първа младост, но все още продължава да бъде на отлично ниво на пистата. Много е бърз, така че според мен той също трябва да бъде обсъден и съм сигурен, че това ще се случи“ добави германецът, който сега е посланик на Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА