15 Февруари, 2017 11:55 1 504 1

Шарапова показа човешката си страна

  • шарапова-
  • дарение-
  • домове за деца

Тенисистката дари 49 хиляди долара за домове за деца

Шарапова показа човешката си страна - 1
Снимка: БТА/АР

Мария Шарапова дари близо 49 хиляди щатски долара (над 2.28 милиона рубли) в полза на домове за деца в Русия. Новината беше съобщена от руската тенисистка в социалната мрежа Facebook. Очаква се опитната 29-годишна Шарапова да се завърне на корта в края на април тази година. През март 2016 година рускинята призна, че е употребявала забраненото вещество мелдоний.

Няколко месеца по-късно Международната федерация по тенис я дисквалифицира за период от две години, но след това санкцията беше намалена.

Мария Шарапова е спечелила общо пет титли от турнирите от "Големия шлем", сребърен медал на сингъл от олимпийските игри в Лондон през 2012 година, както и първото място в неофициалното отборно световно първенство за жени със състава на Русия през 2008 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 3 Отговор
    Все едно аз да дам 5лева. .аси скръндзата...