16 Февруари, 2017 11:57 825 0

Кой е отборът, който Обама следва в Туитър?

  • дармщад-
  • обама-
  • последовател-
  • футболен отбор

Отборът от Бундеслигата Дармщад изпрати покана на Обама

Кой е отборът, който Обама следва в Туитър? - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът от Първа Бундеслига Дармщад изпрати покана на доскорошния президент на САЩ Барак Обама да посети някой от домакинските мачове на германския тим. Обама е последовател на Дармщад в Туитър и това изглежда е единственият футболен клуб в Европа, който той харесва в социалните мрежи.

Американският национал Терънс Бойд, който играе за Дармщад, изпрати видеообръщение до Обама.

"Чухме, че ние сме единственият европейски футболен клуб, който следвате в Туитър. Това е огромна чест за Дармщад. Сега, когато имате повече време за себе си, бихме искали да Ви поканим на мач на Дармщад на нашия стадион Бьоленфалтор", каза Бойд в обръщението си до Обама.

Кой е отборът, който Обама следва в Туитър?
Снимка: twitter


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА