16 Февруари, 2017 13:27 8 261 3

Намериха изчезналия олимпиец

  • хакет-
  • изчезнал-
  • олимпиец

Австралийският плувец открит здрав и трезвен, призна баща му

Намериха изчезналия олимпиец - 1
Снимка: БТА/АР

Трикратният олимпийски шампион Грант Хакет е бил намерен жив и добро здравословно състояние, след като беше обявен за издирване от семейството си.

Австралийският плувец, който има проблеми с употреба на наркотици и алкохол, беше задържан в сряда, след като семейството му е подало оплакване срещу него. 36-годишният Хакет е бил в състояние на нервна криза. Часове след това е освободен от властите, но на следващия ден изчезва.

„Грант е намерен – жив и трезвен. Вече говори с полицията. Всъщност е опитал да се скрие, тъй като е засрамен от случилото се“, заяви бащата на плувеца Невил Хакет, който вчера обяви сина си за издирване.

Братът на седемкратния олимпийски медалист Крег обясни, че Грант Хакет е опасен за себе си и обществото. Той призна, че семейството само не може да се справи с проблемите му.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОМД

    2 1 Отговор
    Майка, баща, брат живи и здрави! Той жив и здрав, олимпйски шампион с всичко, което това води след себе си и имал проблеми!! Само не мога да се сетя какви са ти проблемите Грант!!!?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "ОМД":

    какви са твоите проблеми пък сигурно се пита някой останал без дом, семейство и родина бежанец. Както е приказката - всеки с проблемите си...или какво прави твоите проблеми по-сериозни от тези на другите - ами това, че са си твои