Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 12:57 1 169 0

Владо Стоянов: Не сме паднали с 0:10

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • копенхаген-
  • лига европа

Срещу такива отбори е голяма мъка, но ще се постараем да продължим, заяви вратарят на Лудогорец

Владо Стоянов: Не сме паднали с 0:10 - 1
Снимка: БТА

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов призна, че стилът на Копенхаген е твърде неудобен за българския шампион. Все пак стражът е категоричен, че разградчани няма да се дадат без бой на реванша въпреки загубата 1:2.

“Наистина неприятно се получи, защото загубихме, а според мен стояхме по-добре на терена. Аз още на жребия казах, че Копенхаген е сред най-лошите варианти, но доста хора не ми повярваха.
Знаехме, че ще е по-сложно при подобен род игра. Ние не сме толкова здрави физически, а сме по-техничен отбор и предпочитаме подаванията.

Жалко, че така се развиха нещата, но има реванш. Все още нищо не е изгубено. Все пак не сме паднали с десет гола. Виждате ПСЖ разби Барселона с 4:0, те какво да кажат? Трябва да си направим добър анализ и да се възползваме от възможностите си на реванша в Дания", завърши Владо Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА