Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 11:28 1 182 2

Битката на Императора се отложи

  • императора-
  • фьодор емилианенко-
  • mma

Легендарния ММА боец Фьодор Емилианенко - Императора (Рус) трябваше да се бие в клетката, но завръщането му пропадна в последния момент. Той трябваше да се бие с Мат Митриоун (САЩ) на галавечер в Сан Хосе (САЩ).

Буквално часове преди началото на срещата, която беше от веригата Белатор, американецът е обявил, че се оттегля заради заболяване. Според букмейкърите Емилианенко беше аутсайдер в тази среща.
Митриоун е постъпил в болница с жестоки болки. Той е получил бъбречна криза, а изследванията са открили камъни.

Очаква се двубоят да бъде отложен за по-късна дата. Емилианенко сподели, че очаква срещата да се състои след 3-4 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pe6o

    4 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=pgWQkzX-efQ
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    По времето на Прайд, Фьодор размазваше всички, беше немислимо някой на тази планета да го бие. Няма друг MMA боец, който, в разцвета на силите си да е доминирал над останалите в такава степен.