Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 12:29 1 336 1

По какъв начин разпуска Григор Димитров?

  • димитров-
  • почивка-
  • разпускане-
  • колело

Ракета №1 на България си взе кратка почивка след напрегнатото начало на годината

По какъв начин разпуска Григор Димитров? - 1
Снимка: instagram

Предизвикалият един куп емоции за феновете си Григор Димитров реши да си вземе заслужена кратка почивка и да разпусне по здравословен и любим за него начин.

Най-добрият българско тенисист се отказа от участие на турнира в Марсилия и скоро ще започне да се готви за Мастърсите в Индиан Уелс и Маями. Преди това обаче шампионът от турнирите в Бризбън и София този сезон се отдаде на едно от любимите си занимания - колоезденето.

Григор са се похвали със снимка в социалната мрежа Instagram, че е покарал колело на сняг. „Здравословен уикенд”, написа под снимката Димитров, използвал за любимото си занимание велосипед с дебели грайфери, наричан фетбайк.

По какъв начин разпуска Григор Димитров?
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    ЕВАЛА Гришо!!!! Сега на мастърсите искам да си машина!!!