22 Февруари, 2017 11:56 1 876 1

В Англия: Бербатов е идеален за един отбор

  • бербатов-
  • астън вила-
  • препоръка-
  • журналист

Журналистът Матю Неш препоръча на Астън Вила да погледне към българина

В Англия: Бербатов е идеален за един отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Английският журналист Матю Неш от HITC Sport сподели мнението си кой отбор е идеален за Димитър Бербатов, който тези дни даде интервюта за CNN и BBC и говори за бъдещите си планове. Неш следи отблизо всичко около Астън Вила и мисли, че българският нападател би се вписал чудесно в тима от Бирмингам до края на сезона в английската Чемпиъншип.

"Скот Хоугън получи тежка травма в глезена и затова сега е време Вила да се обърне към пазара за свободни агенти. Там има едно име, което привлича вниманието - Димитър Бербатов. Той вече обяви, че не смята да спира с футбола и може би е точно това, от което отборът има нужда. Той изглежда в страхотна форма, а освен това никога голмайсторските му умения не са били под съмнение. Българинът има 122 гола във всички турнири в английския футбол и може би качествата му са точно тази необходима капка класа, която е нужна за спасението на Вила", написа Матю Неш.

Астън Вила е на 17-а позиция във временното класиране на Чемпиъншип и до края на сезона ще се бори за оцеляването си във второто ниво на английския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kabagaidarov

    3 2 Отговор
    Идеален за отбора на резервите или на бившите футболисти