22 Февруари, 2017 17:04, обновена 22 Февруари, 2017 17:08 2 316 8

Валери Божинов подписа с китайци - "позлатяват" го

  • валери божинов-
  • китайци-
  • мейджоу хака

Българският нападател ще играе във втородивизионния Мейджоу Хака

Валери Божинов подписа с китайци - "позлатяват" го - 1
Снимка: БТА

Валери Божинов ще продължи кариерата си в китайския отбор Мейджоу Хака. Нападателят подписа договор с тима от втора дивизия за 1+1 година в Амстердам, където приключиха преговорите между двете страни, научи "БЛИЦ".

Навършилият този месец 31 години футболист преминава в 12-ия клуб в своята кариера, като освен това си направи най-хубавия подарък, след като увеличи заплатата си почти десеторно.

Божинов ще прибере 1 милион евро в периода на първенството между април и ноември тази година. Бившият национал на България ще има процент от продажбата на фланелки със своето име и други бонуси, които при добро представяне от негова страна могат да увеличат значително приходите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 0 Отговор
    Лелее майкоууу как сега Божинката ще слуша Цеца? Китай си е бая далече и Николетка трудно ще ходи да го наглежда...еееххх съдбааа
  • 2 Митьо Пищова

    7 0 Отговор
    Вместо Николета, ще пори китайски риби.....
  • 3 kabagaidarov

    5 0 Отговор
    Въъ... Николета как потрива ръце
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Понеже там не ми разбират и думичка може да ми не за Ентелигент.
  • 5 Геро

    0 1 Отговор
    То футбол, то кариера, то големи амбиции:))
    Интересно ми е да разбера, дали ще го викнат в националния.
    Не е изключено май:)))
  • 6 гостенче

    2 0 Отговор
    12-тия клуб за 12 години........... нямам думи. Определено навсякъде много са го харесали. Явно за селския манталитет са достатъчни няколко хилядарки месечно отгоре за да го привлекат. От друга страна пък и никой не се старае да го задържи....! Сега нали е модерно в Китай да идеш да играеш, що да не идеме и ние! Ама бил треторазряден отбор..... това не кара влака, пара ще се дава!
    Това е един жив пример, който след края кариерата си на футболист (а той не е далече), ще се върне да живее при майка си, скъсан като дамски чорапогащник. Това е безмозъчен селянин с фолкаджийски манталитет, който няма мозък да завърти една стотинка!!!
  • 7 гощо

    0 0 Отговор
    Малки китайски котета ще има! Николетка изпусна,не играе вече тя,не е актуална!!!!
  • 8 2dw

    0 0 Отговор
    май-ку, mai-ki

    кърти мифки

    късайте се, и меца мое да слушка, а да пее с лили, сичко мое