Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 13:57 1 926 1

Венецуалец показа "завидни" ски умения (ВИДЕО)

  • ски бягане-
  • венецуалец-
  • солано

Венецуелец стана истински хит в интернет след изявите си в Лахти

Венецуалец показа "завидни" ски умения (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Венецуелецът Адриан Солано позабавлява зрителите на световното първенство по ски бягане в Лахти (Финландия), след като се качи за първи път на ски, за да представи родината си в квалификациите на 10 км крос-кънтри.

Венецуелецът пада, става, почива си, едва не се сблъска с друг скиор и в крайна сметка с усмивка на лицето си преодоля трасето от 1600 метра за 13:49.33 минути, което му отреди последното 156-о място. Победител в квалификацията стана руснакът Евгени Устюгов с 3:11.72 минути.

Видеото с изявите на Солано е истински хит в мрежата, а самият той разказа историята си чрез профила си в една от социалните мрежи. "Въпреки че не познавах снега и нямат възможността да тренирам тук, давам най-доброто от себе си. Може би паднах много пъти, но това, което е важно е, че винаги ще продължа да се изправям, написа Солано.

"Когато отидох в Париж на 19 януари, им обясних, че съм на път за Швеция да тренирам. Те не ми повярваха, че карам ски във Венецуела. Казах им, че тренираме на уреди. Имах само 28 евро в себе си и полицията ме обвини, че се опитвам да имигрирам заради лошите неща, които се случват в държавата ми. Липсваше ми месец тренировки на сняг. Но продължавам да опитвам, защото това е моята мечта", разказва още венецуелецът, който е тренирал преди това само на ски тренажор.


Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    7 0 Отговор
    Ямайка бобслей тим :)
    Важното е, че има желание и смелост момчето, а не само да дава акъл пред телевизора.