Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 12:11 907 0

Лудогорец иска да задържи Кешерю

  • лудогорец-
  • кешерю-
  • нов договор

Клаудиу Кешерю може и да остане в Лудогорец. Българският шампион и футболиста вече преговарят за нов договор като нападателят дори има шанс да запази огромната си заплата от 70 хиляди евро, която получава в момента, пише "България Днес". Отличното представяне на румънския национал и професионалното му отношение са били оценени от ръководството на разградчани.

Договорът на нападателя изтича в края на следващия сезон, но клубът ще се опита да го задържи с нов контракт. Очаква се преговорите да започнат след края на първенството в Първа професионална лига. Ако Кешерю запази сегашната си форма, той със сигурност ще има място в състава на шампионите, въпреки че в края на миналата година навърши 30 години.

През настоящия сезон Клаудиу Кешерю е записал участие в 31 мача във всички турнири, в които е реализирал 19 гола. Интерес към голаджията има румънският Стяуа на бизнесмена Джиджи Бекали, който се бори за шампионската титла в Румъния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА