Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 15:28 1 380 0

Божинов се сбогува емоционално с Партизан (ВИДЕО)

  • божинов-
  • партизан-
  • сбогуване-
  • мейджоу хака

Българинът се раздели през сълзи с бившите си съотборници

Божинов се сбогува емоционално с Партизан (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА

Валери Божинов се сбогува официално с Партизан и се разчувства пред бившите си вече съотборници на базата на тима преди мача с Борац от сръбското първенство.

31-годишният българин вкара 25 гола в 67 мача за гранда от Белград във всички турнир и спечели купата на страната, а това беше първи трофей в кариерата му.

Тази седмица Божинов подписа с китайския втородивизионен Мейджоу Хака и ще дебютира за тима от най-голямата азиатска страна на 4 март в контрола. Официалният му дебют ще бъде пък на 11 март срещу Далиен в мач от първия кръг на китайската Лига 1. Българинът ще играе с номер 10 в новия си тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА