1 Март, 2017 08:49 1 022 3

Левски с трансферен удар

  • митрев-
  • трансфер-
  • левски-
  • цска

Сините привличат Божидар Митрев

Левски с трансферен удар - 1
Снимка: БТА

Левски е на път да направи трансферен удар. „Сините" днес ще подпишат договор с националния страж Божидар Митрев, пише „Стандарт". 29-годишният вратар разтрогна контракта си с молдовския Шериф (Тираспол) и ще подсили Левски.

Божката е юноша на „сините" и никога не е криел симпатиите си към отбора от „Герена". Най-вероятно договорът му ще е до края на сезона.

Както е известно, титулярният страж на Левски Боян Йоргачевич получи травма и не е ясно колко време ще отсъства от терените. Това е удар по „сините" тъй като резервните вратари са юноши от школата без опит. На всичкото отгоре в събота Левски се изправя срещу ЦСКА-София в мач от огромно значение. „Сините" ще опитат колкото се може по-бързо да оправят документите на Митрев и да го хвърлят под рамката за двубоя с „армейците".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    1 1 Отговор
    ЦСКА ги фалираха всякакви убитаци които се докопваха до отбора в качеството си на президенти! Левски обаче май само ще се закопаят?!?!? Тия прости фенове от много претенцй ще закопаят отбора??!?! Изгониха Бай Ганьо който беше последният готов да издържа по някаква схема отбора?!?!? Ма който каквото сам си направи......никой не може да му го причини!!! Жалкото е,че без силни грандове няма футбол! В събота ......едните мишоци ще бият други мишоци в вероятно грозен мач?!?!?
  • 2 Киро

    1 1 Отговор
    Голям трансферен удар ще да е, да вземеш изгонен от Шериф...
  • 3 МИРО

    1 0 Отговор
    Мн. добър добър вратар, дано Левски се отнесат както трябва с него, толкова много вратари избягаха от недалновидната им политика.