Last news in Fakti

1 Март, 2017 09:56 757 0

Реал Мадрид внесе жалба срещу ... телевизия

  • реал мадрид-
  • съд-
  • телевизия-
  • повторения-
  • спорни положения

Мадридчани недоволни, че спорните положения в тяхна полза се повтарят няколко път

Реал Мадрид внесе жалба срещу ... телевизия - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид ще внесе жалба до испанската футболна лига срещу телевизията, която излъчва мачовете. От Кралския клуб не са доволни от факта, че спорните положения, отсъдени в тяхна полза, се повтарят по няколко пъти, а на конкурентите им, в частност Барселона, не се отделя толкова внимание.

По този начин в запалянковците се насаждало впечатление, че реферите помагат на Реал. Факт е обаче, че след всеки мач на „белия балет“ се говори за помощ от реферите по пътя на тима към титлата.

Подобен отзвук имаше и след мача с Виляреал, спечелен от Реал с 3:2. Един от головете дойде след спорна дузпа, превърната в гол от Кристиано Роналдо. От съдийската комисия заявиха, че наказателният удар е правилно отсъден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА