1 Март, 2017 13:27 952 0

Алегри признал: Отивам в Арсенал

  • алегри-
  • арсенал-
  • ювентус-
  • наполи

Смятам, че дузпите ни срещу Наполи бяха справедливи, заяви треньорът на Ювентус

Алегри признал: Отивам в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, е признал пред приятели, че от следващия сезон ще застане начело на Арсенал, твърди Calciomercato. Тактикът е недоволен от ръководството на клуба и най-вече от Леонардо Бонучи, с когото се скара жестоко след успеха с 4:1 над Палермо в Серия "А".

По всичко изглежда, че ерата на Арсен Венгер при "топчиите" е към своя край и Алегри ще е неговият заместник. Италианецът не крие, че мечтае да води отбор от английската Висша лига и по всичко личи, че това ще стане факт.

След снощната победа с 3:1 над Наполи в първи полуфинален мач за Купата на Италия Алегри отказа да коментира бъдещето си. Относно успеха на "бианконерите", той заяви: "През първото полувреме не играхме правилно. В технически план действахме слабо, но не смятам, че причината за това беше схемата с трима защитници. Длъжен съм да благодаря на целия отбор за начина, по който игра след почивката", каза Алегри.

Той беше помолен да коментира и съдийството на Паоло Валери, който отсъди две дузпи за Юве. "Не съм гледал записи, но от треньорската скамейка ми се видя, че реферът ги отсъди справедливо", добави Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА