2 Март, 2017 19:13 751 0

Митов се точи на ЦСКА

  • митов-
  • левски-
  • цска

Новият наставник на Левски Николай Митов обеща тимът му да е готов за предстоящото дерби срещу вечния съперник ЦСКА-София.

Завърналият се на "Герена" треньор смята, че има работа за довършване в клуба. През пролетта на 2013 г. той бе много близо спечелването на титлата, но равенство (1:1) срещу Славия в последния кръг поднесе на тепсия титлата на Лудогорец.

"Аз съм длъжник на този клуб и с идването ми сега искам да виждам тим, който излиза за победа във всяка една среща. Искам да виждам един печеливш тим, който да бъде на мястото, което му приляга - първото", заяви Митов, чийто договор е до лятото на 2018 г.

"Тимът ще бъде готов за мача срещу ЦСКА", гарантира специалистът.

"За мен няма млади, няма стари. Всеки има шанс да играе. Щом сте тук, значи сте най-добрите. В Левски обаче няма резерви. Ако някой се чувства такъв, то аз не го искам в отбора си. Моя работа и на щаба ми е кой ще започва титуляр", обърна се към футболистите той.

В същото време, Митов не смята, че е допуснал грандиозна грешка, приемайки офертата на "сините", след като нито е правил селекцията, нито е водил подготовка.

"Левски е №1. Знам какво е състоянието и съм се съгласил. Нямам оправдание. Само това ме интересува вече", категоричен беше Митов.

Бившият треньор на Ботев не се страхува и от негативно отношение на феновете, на каквото стана жертва в Пловдив, когато бе изгонен само часове след назначението си:

"От какво да се плаша? Та аз съм си вкъщи, тук съм израснал".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА