6 Март, 2017 22:00 799 1

Как мислите? Да се легализира ли футболното хулиганство?

  • легализира-
  • футболното хулиганство-
  • депутат

Депутат излезе с екстравагантно предложение по темата

Игор Лебедев предложи радикално решение на проблема с футболното хулиганство.

Ексцентричният руски депутат заговори за... легализиране. Неговата рецепра за сигурен успех включва меле във формата 20 срещу 20 фена на бойна арена, но без оръжия.

"Това може да превърне агресията на футболните привърженици в мир", каза членът на партия ЛДПР. Лебедев добави, че подобен ход ще бъде пример за английските фенове, които самият той определи като недисциплинирани дебелаци и лоши бойци.

"Освен това, така ще бъдем и пионери в нов спорт. Пристигат англичаните и почват да трошат и да се бият. А ние имаме отговор за тях - кога и къде? Срещаме се на уреченото място и в уречения час.", с трепет заобяснява Лебедев.

Той обаче побърз да успокои туристите, които ще проследят на живо световното първенство през следващата година.

"Но не бъркайте, гостите на Русия ще бъдат в безопасност на световното първенство. Взели сме всички мерки. Туристите нямат дори една причина да се страхуват от посещението на нашата страна през лятото на 2018-а година", заяви угрижено той.

Припомняме, че Лебедев не за първи път шокира Русия с мнението си по отношение на хулиганите. По време на баталните сцени в Марсилия през миналата година той се обърна към руските фенове с думите: "Добра работа, момчета, продължавайте все така!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БогданДочев

    0 0 Отговор
    Няма нужда да се легализира.