Last news in Fakti

7 Март, 2017 09:24 736 0

Ветерани връщат Русев в Левски

  • русев-
  • среща-
  • ветерани-
  • левски

Бизнесменът ще се срещне с бивши играчи на сините, очаква се да коментира бъдещето си

Ветерани връщат Русев в Левски - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Левски Спас Русев планира среща с ве­тераните на клуба, съобщава „Тема Спорт". Тя трябва да се проведе днес. Бизнесменът е искал такава да се състои още преди мача с ЦСКА, но тогава идеята не се е осъществила.

Два дни след извънредното Общо събрание на Левски на 20 февруари Спас Русев декларира, че ще се оттегли от управлението на клуба, защото имало натиск срещу него от феновете. Почти сигурно обаче той няма да го стори.

Вече на няколко пъти изпълнителните директори на „сините” Красимир Иванов и Диана Иванова, както и спортният шеф Даниел Боримиров, заявяваха, че се надяват той да размисли.

Русев също намекна, че няма да остави клуба след победата над ЦСКА. Той направи интересен коментар в една от социалните мрежи за мача - "Днес сме сини - Левски, футбол, изкуство".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА