Last news in Fakti

9 Март, 2017 05:15 892 0

Убиха роднина на играч на Юнайтед

  • рохо-
  • братовчед-
  • стрелба-
  • смърт-
  • полицай

Пенсиониран полицай уби братовчеда на Маркос Рохо

Убиха роднина на играч на Юнайтед - 1
Снимка: manutd.com

Братовчедът на футболиста на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо е бил застрелян при нападение на полицай в Аржентина, съобщава вестник „Сън“. 17-годишният Джеронимо Рохо и неговият съучастник – 26-годишният Аван Родриго, са били застреляни от пенсионирания полицейски офицер Раул Диас при опит за въоръжен грабеж.

Двамата младежи нападнали собственика на такси, който обаче за техен лош късмет преди това служил в полицията. Той им оказал твърд отпор, действайки в рамките на необходимата самоотбрана. Родриго умрял на местопрестъплението, докато Рохо починал по-късно от раните си в болницата.

По данни на полицията, преди да се натъкнат на Диас, двамата престъпници опитали да ограбят друг шофьор на такси. Той обаче успял да се спаси, като потеглил неочаквано и успял да избяга.

Самият Маркос Рохо, който преди време игра и в московския Спартак, също имаше проблеми със законодателството в страната си. През 2010 г. той беше обвинен за нападение на друг гражданин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА