10 Март, 2017 11:28 625 0

Левски преподписва с цялата си защита

  • минев-
  • александров-
  • митов-
  • левски-
  • договори

Веселин Минев и адашите Александрови ще получат предложения за нови договори

Левски преподписва с цялата си защита - 1
Снимка: БТА

Левски предложи нови договори на няколко свои футболисти, пише "Стандарт". В близките дни контракти с клуба ще подпишат защитниците Веселин Минев и адашите Александрови. Договорите и на тримата изтичат в края на сезона.

Спортният директор Даниел Боримиров проведе по няколко разговора с триото и оставането му на "Герена" ще е факт. Договорите и на тримата ще са за по една година и така те ще играят за "сините" до лятото на 2018 година. Минев и Александрови са ключови фигури в редиците на Левски, като заедно с Димитър Пиргов оформят защитното каре в повечето мачове. Сашо Александров показва голямо израстване, откакто е част от Левски.

Преговори се водят и с Георги Костадинов, но не е ясно дали той ще остане. Първият напускащ пък ще е Джереми де Ноойер. Неговият договор също изтича, а от Левски не искат да го задържат. За него и друг спряган за изхода - Антонио Аниете, последната дума ще има треньорът Николай Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА