10 Март, 2017 14:32 1 161 0

Джо Харт: Няма да се върна в Сити

  • харт-
  • манчестър сити-
  • торино-
  • гуардиола

Не виждам никаква промяна в отношението към мен, заяви вратарят

Джо Харт: Няма да се върна в Сити - 1
Снимка: БТА/АР

Националът на Англия Джо Харт смята, че бъдещето му не е свързано с Манчестър Сити. Вратарят в момента играе под наем за Торино в италианската Серия А.

След края на сезона Харт трябва да се завърне в Манчестър Сити, но футболистът смята, че това няма да се случи. Опитният страж влезе в конфликт с Пеп Гуардиола и това е почти сигурна гаранция за бъдеща раздяла със Сити.

"Обичам Висшата лига, но не виждам никаква промяна в отношението на Манчестър Сити към мен. За един футболист е важно да играе на място, където е желан. Не съм влизал в контакт с друг клуб на този етап. Продължавам да се подготвям усилен за мачовете на Торино до края на първенството. Пеп Гуардиола е добър човек смятам, че се разделихме, защото той е очаквал промяна към добро за себе си като мениджър", заяви Джо Харт.

Интерес към вратаря проявят редица клубове от Висшата лига, сред които и убедителният лидер Челси на Антонио Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА