11 Март, 2017 10:02 774 3

Юве удари Милан в дербито на кръга в Италия

  • ювентус-
  • милан-
  • италия

Отборът на Ювентус продължава уверено да трупа точки и да се цели в защита на трофея си в Серия А от миналата година.

Този път "бианконерите" записаха ценен успех с 2:1 срещу Милан в голямото дерби на кръга в Италия.

Победата обаче не дойде никак лесно, а драмата се разигра в заключителните минути на мача.

След като през първата част двата тима си размениха по гол - Меди Бенатия откри за Юве в 30-ата минута, но малко преди почивката Карлос Бака изравни, победното попадение за шампионите реализира Пауло Дибала от дузпа в добавеното време на срещата. Хосе Соса пък бе изгонен и остави гостите с човек по-малко.

През второто полувреме блестящите изяви на Джанлуиджи Донарума бяха на път да донесат ценна точка на "росонерите", но в крайна сметка "Старата госпожа" за пореден път постигна своето.

Така Юве увеличи аванса си пред втория Рома на 11 т. Милан от своя страна прекъсна оптимистичната си серия от 3 поредни победи и остава на незавидното 7-о място във временното класирането, с точка по-малко от градския си съперник Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММ

    3 2 Отговор
    Гола беше след добавеното време, просто съдията го продължи до като юве влезе в наказателното поле за да може веднага да отсъди дузпа. Познат сценарий.
  • 2 ААА

    0 2 Отговор
    Юве почти целия мач бяха в наказателното поле на Милан. Статистиката от мача е красноречива. Освен това още в 7 мин. имаше дуспа, която съдията не свири.
  • 3 МММ

    2 0 Отговор
    До ААА дузпа се пише с буквата з. А гола беше след края на продължението и удара в ръката беше от 1 метър и играча не можеше да реагира, като топката не бе насочена дори към вратата и той не предотвратява гол. На друг отбор такова отсъждане няма.