13 Март, 2017 04:45 1 491 3

Готви се мач между Нурмагомедов и Макгрегър

  • нурмагомедов-
  • макгрегър-
  • москва

Конър Макгрегър може да се бие в Москва, а негов най-вероятен съперник е местната звезда Хабиб Нурмагомедов.

Слуховете за подобна среща се засилиха, след като излезе потвърждение на неочакваното пътуване на ирландеца до руската столица. Шампионът на UFC в лека категория ще пристигне в Москва на 9 май. Това ще е първа визита на Макгрегър в града, но още не е ясна каква е причината за това.

В местната преса се спекулира, че става въпрос за подгряване на мач между Макгрегър и Нурмагомедов, а техният двубой да бъде основна среща на първата в историята на UFC галавечер в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fanetti Mazakura

    3 2 Отговор
    Това го чакам отдавна :) Слагам 100лв на Нурмагомедов.

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    И ще си 100 лв вътре хаха
  • 3 ссс

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Fanetti Mazakura":

    Тоз хитрия джигит за малко да пукне из оня ден заради проблеми със свалянето му на килограми. Нормалното му тегло е 85-86 килограма, но за да се бие с по леките момчета, по някакъв негов собствен начин, преди боя сваля по 15-16 килограма и в деня когато ги теглят, той тежи само 70 кг. Естествено, по време на боя той вече не тежи само 70 кг ! Но последния път му излязоха криви сметките, понеже прекали с химията, и боят му с Тони Фергюсън бе отменен, оти джигита попадна в болницата в кризисно състояние.Иначе е голям пъзльо, оти го е страх да се бие с бойците от неговата родна полутежка категория. А тази новина си е чист фейк , ако тази схватка се състои на 9 май, че и в Москва ела се обади и аз ще ти дам 500 лева.