13 Март, 2017 01:00 616 0

Защитник: Юве се цели във всички трофеи

  • ювентус-
  • трофеи

Бранителят на Ювентус Дани Алвеш заяви, че тимът му иска да спечели всичко и това е една от причините той да подпише с “бианконерите” през лятото.

Торинци вървят уверено към поредната си титла в Серия “А”, на 1/2-финал са за Купата на Италия, но голямата цел е спечелване на трофея в Шампионската лига.

“Намираме се в добра форма, както физически, така и психологически. Сега започва най-важната част от сезона. Големите играчи работят цяла година, за да са готови за тези моменти, в които се печелят титли. Надявам се да имаме страхотен финал на тази кампания. Още когато подписах, знаех, че Ювентус е страхотен отбор. Тим, който е спечелил 5 поредни титли и е играл финал в Шампионската лига, няма как да не е силен. Дойдох в клуб, който иска да спечели всичко и това ме вдъхновява. Аз и съотборниците ми сме наясно, че тук можем да пишем история. Атмосферата на “Ювентус Стейдиъм” ми напомня на тази в Бразилия или в Севиля. Феновете са много близо до нас и искат да ни дават допълнителни сили”, заяви Алвеш.

Бразилецът коментира и победата над Милан с 2:1 с дузпа в добавеното време.

“Ние сме отбор, който никога не се предава. В края на деня точно това ни помага да постигаме резултати. Получи се добър мач срещу Милан и смятам, че заслужено взехме трите точки. Подобни срещи помагат да презаредиш с адреналин и да си върнеш концентрацията. Постепенно ние вървим към нашата цел - шеста поредна титла, с която да влезем в историята на Серия “А”, допълни бранителят.

Накрая той сподели мнението си и за предстоящия сблъсък с Порто от 1/8-финала в Шампионската лига.

“Знам колко е важна Шампионската лига за феновете на Юве. Аз имам същата мечта и да се надяваме да успеем да я постигнем. Ако останем спокойни и не правим големи грешки, можем да извървървим пътя докрай. Няма време за почивка след мача с Милан, но ние не искаме да почиваме. Нямаме търпение да дойде следващият мач и след това да започнем подготовка за 1/4-финала. Това искаме ние, това искат и тифозите”, завърши 33-годишният футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА