Last news in Fakti

14 Март, 2017 17:28 1 249 0

Федерер се обяви в подкрепа на Шарапова

  • федерер-
  • шарапова-
  • подкрепа-
  • допинг

Швейцарецът коментира предстоящото завръщане на корта на рускинята

Федерер се обяви в подкрепа на Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Роджър Федерер е поредната тенис знаменитост, която изрази мнението си за предстоящото завръщане на Мария Шарапова на корта. Рускинята изтърпява 15-месечно наказание за употреба на допинг, което изтича през април. Тя вече получи редица покани за престижни турнири, първият от които е в Щутгарт. Множеството привилегии, с които се ползва обаче станаха причина за вълна от недоволство на голяма част от колегите й.

След Андри Мъри, Ник Кирьос, Анди Родик, Каролине Возняцки, Гарбине Мугуруса и Винъс Уилямс, сега дойде ред и на Маестрото да вземе отношение по темата.

"Трудно ми е да говоря за това. Не знам какво да кажа. Някои нямат нищо против, а при други не е така. Аз мисля, че тя плати цената за провиненията си. Разбирам защо някои играчи не са съгласни тя да получава покани за турнирите, но може би тогава трябва да се разгледа цялостно темата с "уайлд кард" и на кого точно се дава - какви са параметрите за получаване.", заяви дипломатично Федерер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА