Last news in Fakti

17 Март, 2017 05:15 952 0

Лукаку: Аз съм един от най-добрите

  • лукаку-
  • самочувствие-
  • евертън-
  • трофеи

Белгиецът недоволства от трансферите на Евертън, иска трофеи

Лукаку: Аз съм един от най-добрите - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Евертън Ромелу Лукаку разкри причината да не подпише нов договор с клуба, изразявайки разочарование от трансферната политика и искайки тимът да бъде конкурентен на грандовете и да се бори за трофеи.

„Евертън е клуб със страхотна история, но и за бъдещето трябва да се работи, нали? Вместо да живееш в миналото е по-добре да мислиш за това, което предстои. Затова и ние искаме феновете да говорят за настоящето, а не за големите отбори от 80-те и 70-те. В крайна сметка е хубаво да бъдеш запомнен с головете си, но за мен е още по-важно да ме запомнят с печелените на трофеи” заяви той.

„Необходимо е да мислиш как клубът да расте и да се развива. Кои играчи трябва да бъдат взети, за да може да се бориш за отличия. Не зная какви са плановете на ръководството, но имаше някои играчи, които искахме да вземем, а това не стана, а те се справят отлично в момента” добави белгиецът.

„Именно това малко ме разочарова, но в крайна сметка имаме страхотни играчи и ние сме виновни за случващото се. Не може да се оправдаваме с феновете или с треньора” изтъкна Лукаку, който има самочувствие да е един от най-добрите в света.

„Гледам към Луис Суарес, Роберт Левандовски, Карим Бензема, Единсон Кавани. В момента съм един от най-силните нападатели в Лигата, но основното са купите и за целта трябва да даваш още малко, да се стараеш малко повече. Ако не печелиш трофеи значи нещо не е както трябва” категоричен бе Лукаку.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА