16 Март, 2017 12:27 636 0

Заключиха стадиона на съперника на Юнайтед

  • ростов-
  • манчестър юнайтед-
  • терен-
  • оплакване

Ростов повече няма да може да домакинства на Олимп-2

Заключиха стадиона на съперника на Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Руският клуб Ростов беше наказан да не приема мачове на своя стадион заради лош терен. Преди седмица руснаците играха у дома срещу Манчестър Юнайтед (1:1) в среща от осминафиналите от турнира Лига Европа, а мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо остро критикува състоянието на тревата на стадиона в Ростов на Дон.

"Трудно е да се приеме, че ще играем на този терен. Ако изобщо може да го наречете терен", заяви португалският специалист преди двубоя на Юнайтед с Ростов.

Руската футболна лига спря провеждането на всякакви мачове на олимпийския стадион в Ростов на Дон, а местният отбор трябва да намери ново съоръжение, на което да домакинства. Новият градски стадион "Ростов Арена", който е с капацитет за 45 хиляди зрители, ще приеме мачове от Мондиал 2018 в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА