Last news in Fakti

16 Март, 2017 21:43 775 0

Крафт триумфира в Трондхайм

  • крафт-
  • трондхайм-
  • световната купа

Щефан Крафт триумфира в състезанието в Трондхайм (Норвегия) от Световната купа по ски скок.

Австриецът направи опити от 138.0 и 142.5 метра на голямата шанца и завърши с актив от 302.0 точки. 23-годишният Крафт има 10 победи за Световната купа, като шест от тях са през настоящия сезон.

На втора позиция в Трондхайм е представителят на домакините Андреас Стиернен с опити от 138.5 и 138.0 метра и резултат от 294.3 точки.

Трети се нареди германецът Андреас Велингер (133.0 и 141.5 метра) с 289.6 точки. В генералното класиране за Световната купа продължава да води Щефан Крафт с 86 точки пред намиращия се на втора позиция поляк Камил Стох, който днес завърши на петото място. До края на сезона остават още четири индивидуални старта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА