18 Март, 2017 05:15 1 059 0

Моуриньо: Ще загубим следващия си мач!

  • моуриньо-
  • мидълзбро-
  • загуба-
  • манчестър юнайтед-
  • умора

Имаме много врагове, добави мениджърът на Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Ще загубим следващия си мач! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път изрази недоволството си от тежката програма, която имат "червените дяволи". Според португалеца натрупаната умора в играчите му ще си окаже влияние и дори сподели, че е много вероятно отборът му да загуби неделното си гостуване на Мидълзбро от 29-ия кръг на Висшата лига.

„Много биха казали, че трябва да вкарваме повече, но аз съм доволен от играчите, те са невероятни. Може би в неделя ще загубим мача, натрупаната умора си има цена.”

Относно минималния успех над Ростов, той сподели: " Опасявахме се от продължения, беше труден мач. Имаме много врагове. На теория нашият противник днес беше само Ростов, но ние имаме много врагове. Беше ни трудно да играем с 10 човека в понеделник, беше ни трудно и днес, в неделя също ще ни е трудно. През първото полувреме бяхме свежи и доминирахме на терена. Създадохме доста положения и Ростов не можеше да мине центъра. Изглеждаше сякаш ще отбележим няколко гола и ще решим всичко в мача. Но те също показаха добра игра и успяха да вкарат мача във фаза, в която започнахме да имаме проблеми”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА