19 Март, 2017 07:56 841 0

Тайният ритуал на Карло Анчелоти

  • анчелоти-
  • ритуал-
  • сън-
  • мач

Един от най-големите треньори обича да си поспива преди напрегнати мачове

Тайният ритуал на Карло Анчелоти - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистите са известни със своите безкрайни ритуали преди мач. Изглежда обаче един от най-големите треньори в спорта Карло Анчелоти също има свой ритуал, който е доста любопитен.

Часовете преди мача по принцип са най-напрегнати за наставниците - последни детайли по тактиката, промени в титулярните 11 и още куп задачи. Само че Татко Карло неведнъж е доказвал, че е сред най-спокойните треньори в света. Затова и може би не е чак толкова изненадващо, че вместо да мисли за мача, Карлето спи преди всеки двубой!

Сънят на обед се е превърнал във всекидневна практика за Анчелоти, която той не пропуска никога. Затова дори и отборът му да има важен двубой след броени часове, италианецът неизменно спи 100 минути, след което се оправя и тръгва със своя отбор за стадиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА