19 Март, 2017 21:00 757 0

Гуардиола е уверен в себе си

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • изключителен

Смята, че той е изключение от установените правила

Наставникът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се определи като изключителен в интервю за "Телеграф" преди двубоя с Ливърпул. Той използва като довод за твърдението си факта, че никога в кариерата си не е оставал без трофей.

"Аз съм изключение от правилата, следователно съм изключителен. Всички се целят към титли и искат да печелят. Това ни е работата. Подобряваме играта си и следващата година ще се борим за титлата. Всичко зависи от резултатите. Собственикът, президентът и спортният директор ще решат кое е най-доброто за клуба. Пристигнах в Манчестър не за купон и хубава игра, а да печеля. Сега задачата ни е да останем в зоната за Шампионската лига и да се готвим за полуфинала за ФА Къп. Очакванията бяха, че с моето идване отборът ще започне да печели веднага титли, но аз не съм създавал това настроение.

Никога в Барселона не съм казвал, че ще спечелим едва, два или три трофея. Обещавам единствено, че ще работя. Дори и в Байерн не обещавах нищо след спечеления под ръководството на Юп Хайнкес требъл. Единственото, което обещавам е работа и отборът да играе така, както аз искам", казва още Гуардиола, който за четири години начело на Барселона спечели 14 трофея - три титли в Испания, както и два пъти в Шампионската лига. В Байерн за три години той спечели седем трофея, като три пъти вдигна и титлата в Бундеслигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА